Business Card (Landingpage)

GRATIS HJEMMESIDE


Vi tilbyder lige nu en gratis hjemmeside ved indgåelse af SEO

Business Card (landingpage)

Få et Business card med personlighed!


Du kender dem allerede, alle er flittige til at dele dem ud. Små visitkort, nogle med budskaber og andre med informationer. Her hos Webzter kan du få et online Business card. Et Business card hos os er en service til eksisterende kunder. Du har det som virksomhedens Online profil, med mulighed for at give alle de informationer i vil og samtidig få virksomhedens personlighed ind over.

Søgeordsoptimering på et business card!

Der er ikke den store søgeordsoptimering man kan udføre på et business card, men muligheden for at ligge et søgeord på er dog muligt. Dette er fordi at det jo virker som et online informations / visitkort for din virksomhed og ikke er lavet til at have meget indhold.

Responsive Business card!

Efter den 21 april 2015 valgte Google at ændre i deres søgealgoritme.
Dette fik en betydning for alle hjemmesider, store eller små. Som markedet er i dag, tilgår 45% af alle kunder som søger efter oplysninger via en mobil enhed( Iphone, Android eller lign ).
Denne ændring blev lavet for at øge folks tilgængelighed, da dette jo er en af de ting Google går op i.
Alle placeringer på de diverse søgeord er nu i udvikling, da alle der ikke er blevet mobiloptimeret (Responsive), vil mærke en stor forskel på deres nuværende placering.
Udgangspunktet er at hvis du ikke er tilgængelig for dine mobile kunder, vil de ikke prioritere din hjemmeside i forhold til rangering på søgemaskinerne